Managementprogramma: Pedagogische Groei vanuit Rust

Het programma dat door het inbouwen van rust er voor zorgt dat er een fundament gelegd wordt voor pedagogische groei in jouw teams en meer kwaliteit in de babyopvang.

Zie je het al voor je; je teams zijn gemotiveerd om pedagogisch te groeien en het fundament te leggen voor top kwaliteit in de babyopvang. De baby’s ervaren een oase van rust en zijn ontzettend tevreden. De pedagogisch medewerkers werken ontspannen, doordat jij hen het ultieme voorbeeld geeft en alle tijd hebt om hen te coachen.

Te mooi om waar te zijn?

Wij weten van niet!

Waarom zien we dan zo weinig terug van dit ideale beeld? Simpelweg, omdat het volgen van alleen een babycursus voor je team, niet bijdraagt aan het verbeteren van de pedagogische kwaliteit. Je gaat zo voorbij aan het fundament voor groei; rust bij jezelf, bij je team(s) en bij de baby’s. Zonder die rust ontstaat er geen blijvende verbetering en zelfs weerstand in team(s). Het effect van de cursus zakt (op den duur) weg. Dit is doodzonde van de tijd, energie en geld.

Het half jaar managementprogramma is de oplossing voor dit probleem.

Herken je het gevoel dat je tekortschiet? Dat je er meer wilt zijn voor je team om ze te coachen om de allerbeste babyopvang te bieden?

Heb je last van frustraties? Ben je vooral druk met het rooster, contacten met (nieuwe) ouders onderhouden, inval regelen, zorgen dat beleid en protocollen op orde zijn gewaarborgd blijven, klusjes rondom de locaties? Komt er regelmatig steeds weer iets nieuws op je bord vanuit de organisatie of wetgeving? En lijkt alles prioriteit NU te hebben?

Dan ben jij hoogstwaarschijnlijk een ambitieuze hardwerkende locatiemanager. Wij kennen een hele hoop ambitieuze en hardwerkende locatiemanagers die na jaren alle ballen hooghouden de passie verliezen in  hun werk. Deze locatiemanagers die geknipt zijn voor dit vak voelen dat ze niet toekomen aan het ‘echte werk’ en dat is de pedagogiek.

Ze hebben deze sector gekozen omdat ze van betekenis willen zijn in de ontwikkeling van het jonge kind.

Herken je dit? Dan gunnen we jou een moment om stil te staan bij welke immense invloed jij hebt op de pedagogische groei in je team en de meest belangrijke periode in een mensenleven namelijk de babytijd. Wij gunnen jou dat je weer toekomt aan het ‘echte werk’ want jij ben echt onmisbaar voor je team en de baby’s.

Gun jij jezelf dit ook? Dan is het management programma Pedagogische Groei vanuit Rust op je lijf geschreven!

Ja ik wil NU mee doen met het management programma. 

Je krijgt:

 • Inspiratie, inzichten en tools hoe jij vanuit jouw rol bijdraagt aan pedagogische groei en de kwaliteitsslag die jij voor ogen hebt.
 • Een uitweg voor rennen en vliegen en hard werken
 • Nieuwe input hoe jij ontspannen kan gaan leidinggeven, hoe je je PM’ers mee krijgt en hiermee voor tevreden baby’s zorgt
 • Een volledig online programma (van 12 weken) waar je op je eigen moment tijd voor kunt maken.
 • Drie live middagen met ons
 • Begeleiding van ons d.m.v. 3 coachcalls
 • Een online community waar je inspiratie op kan doen en alles mee kan delen, je frustraties, je inzichten en je successen.

Het resultaat na het programma:

 • Je weet wat echt belangrijk is voor je team(s) en de baby’s
 • Je geeft ontspannen leiding
 • Tijd om alle PM’ers te coachen
 • Inzicht in je grootste energielekken om dit vervolgens te dichten
 • Inzicht in waar je energie van krijgt in je werk
 • Je neemt je teams mee in ontspannen werken
 • Rust en ontspanning is prioriteit nummer 1
 • Jij legt het fundament voor pedagogische groei en blijvende verbetering van de kwaliteit in de babyopvang

Wij weten hoe het is om te rennen en te vliegen. We hebben jaren geleden overspannen thuis gezeten, omdat we onze grenzen echt hebben overschreden door te hard te werken, wat uiteindelijk helemaal geen effect had. Afgelopen 10 jaar hebben we veel geleerd en dat willen we  met je delen.

We weten hoe het voelt om de groei in teams niet voor elkaar te krijgen. We hebben talloze trajecten gedaan in de kinderopvang, maar de blijvende groei bleef uit. Waarom? Omdat de werkdruk en de ervaren stress te groot was. Toen kwam het moment dat we onze eigen ervaring konden koppelen met de praktijk in de kinderopvang.

We kennen het gevoel maar al te goed dat je van alles moet en niet toekomt wat je nou echt belangrijk vindt.

Laten we samen gaan voor echte kwaliteitsverbetering in de babyopvang. Laten we samen gaan voor die groei die nodig is. Moeiteloos, met plezier, met passie vanuit rust en ontspanning. Dat gunnen we jou ook. Dat gunnen we je team(s) en bovenal gunnen we dit de baby’s. Zij floreren bij een ontspannen omgeving.

Het management programma sluit helemaal aan bij jouw praktijk. Wij hebben onze krachten en talenten gebundeld vanuit onze persoonlijke ervaringen en ervaringen in het werk in jeugdzorg, speciaal onderwijs en de kinderopvang. We hebben een uniek programma ontwikkeld wat nog niet bestaat en wat wel zorgt voor de pedagogische groei die jij voor ogen hebt. Wij kijken er naar uit om je in je hart te raken en te laten voelen hoe jij vanuit rust en ontspanning de allerbeste babyopvang creëert!

Voel jij net zoveel passie om de allerbeste babyopvang neer te zetten als wij? Durf jij, met twijfel en al, te kiezen voor het integreren van rust en ontspanning in je werk?

We willen dat alle babyopvang locaties in Nederland echt van betekenis zijn voor de ontwikkeling van baby’s en daar is rust het fundament voor.

Jij bent hierin de onmisbare schakel. Jij, als locatiemanager of pedagogisch coach creëert een omgeving, die er voor zorgt dat jouw team op en top gemotiveerd is voor het bieden van de aller beste babyopvang. Wat de baby’s nodig hebben, heeft je team ook nodig! Als jij meer ontspanning voor de baby’s wilt, dan is rust bij jezelf en rust voor je team net zo belangrijk. Jouw team leert van jou! Jij bent een ambassadeur, een voorbeeld. Je bent van grote invloed. De medewerkers in de babyopvang doen wat jij doet, niet (alleen) wat je zegt.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk zo’n ontspannen en ontwikkelingsgerichte omgeving is. 

Ja ik doe mee met het management programma.
Boek het programma in de shop. Je kunt daar kiezen of je in 1x betaald, of dit in termijnen doet.

Wanneer en waar gaan we van start?
Je start meteen vanaf het moment dat je de (eerste termijn) betaling doet. De online video’s en opdrachten volg je in je eigen tempo. De eerst volgende live dagen zijn op dinsdag 19 februari, dinsdag 26 maart en dinsdag 16 april 2019.

Wat houdt een live dag in?
In het online programma mag je deelnemen aan 3 live dagen met ons. Dit zijn beleef middagen van 13.30 tot 16.30 uur in het midden van het land. Ze hebben elk een eigen thema; Ontspannen leidinggeven, ontspannen team en de ontspannen baby.

Wat kost het?
Het half jaar programma kost €197,- per maand (gedurende 6 maanden). Je hoeft dus niet te wachten op goedkeuring van je leidinggevende. Zodra de eerste betaling is overgemaakt, ben jij van de partij.

Je kunt ook kiezen om het half jaar programma in 1x te betalen, waardoor je €82,- bespaart. De kosten zijn dan:
€1.100,- inclusief btw.

Wil je facturen ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@forsapedagogiek.com met als titel: Ja ik doe mee met het management programma en ik wil graag een factuur.