Coach met je Hart programma

Door te werken met je hart zorg je er met gemak voor dat je team openstaat voor coaching. De pm’ers zijn uit zich zelf gemotiveerd om de allerbeste pedagogische kwaliteit te bieden. 

Zie je het al voor je; De pedagogisch medewerkers willen zich ontwikkelen op pedagogisch gebied en de baby’s het allerbeste bieden, dat ze zelf aan de slag gaan met de pedagogiek. Ze komen zelf met pedagogische vragen naar jouw toe en het lukt het team om samen gemotiveerd in beweging te komen.

Wat voelt dit heerlijk, want jij kan achterover leunen en zit voornamelijk in de ondersteunende rol. Het allermooiste is ook nog dat je de kwaliteitssprong direct terug ziet op de groepen; er heerst een heerlijke rustige sfeer en er is volop liefdevolle aandacht voor de baby’s. Je voelt met heel je hart; dit is wat baby’s en natuurlijk ook de oudere kindjes, het aller hardste nodig hebben.
Dit raakt je in je hart want jouw passie is om samen echt waardevolle kinderopvang neer te zetten en van betekenis te zijn in de ontwikkeling van deze jonge kinderen.

Te mooi om waar te zijn? Wij weten samen met eerdere deelnemers van het programma, dat het echt te realiseren is.

Maar we weten ook dat het in de praktijk het er nog heel anders eruit kan zien. Er is nog veel werk aan de winkel. Helaas komen veel coachende professionals in de kinderopvang weerstand tegen. Veel pm’ers staan helemaal niet zo open voor coaching, de motivatie is vaak ver te zoeken.

“In mijn team zeggen de pm’ers dat alles al goed gaat en dat ze helemaal geen coaching nodig hebben, waar moet ik nu op coachen?”

Veel pm’ers zien de coaching als nog een extra taak erbij, waar ze helemaal geen tijd en energie voor hebben. Als ze wel open staan, dan willen ze het liefste advies en oplossingen van jou horen. De kans is groot dat jij je verantwoordelijk voelt en de neiging hebt om antwoorden en oplossingen aan te dragen of om bij te springen waar nodig. 

Je merkt dat jij vooral hard aan het werk bent om de pedagogische groei voor elkaar te krijgen en te zorgen dat je team verantwoordelijkheid neemt. Je bent hard aan het nadenken hoe je alles goed doet voor de pm’ers, de organisatie en ook de GGD. Het kost veel tijd en energie en je ziet het liever anders.

Je passie en plezier in het werk verdwijnen steeds meer naar de achtergrond. Je ziet het voor je ogen gebeuren dat de onrust op de groepen blijft, er te weinig liefdevolle aandacht is voor de baby’s en dat de pedagogische kwaliteit niet stijgt. 

Herkenbaar?

Het programma Coach met je Hart, is voor jou geknipt

Het kan namelijk echt anders. Jij mag helemaal met je hart gaan werken. Weg met het continu nadenken, twijfelen en hard werken voor een ander. Gun het jezelf om in je eigen ontwikkeling te investeren en hiermee een kwaliteitsslag te maken voor je teams en de baby’s. Jij mag de moed hebben om op een nieuwe manier te gaan werken en je door ons in je hart te laten raken.  

Met als resultaat;

 • Jij staat sterk en vol vertrouwen in jouw coachende rol;
 • Je straalt alle rust en vertrouwen uit naar de pm’ers;
 • Je team staan volledig open voor coaching;
 • Je team is vanuit zichzelf gemotiveerd voor pedagogische groei;
 • Er is rust op de (baby)groepen;
 • Er wordt met liefde naar de baby’s (en kinderen) gewerkt;
 • Er is een krachtige basis, waarin opvang niet langer opvang is en de pedagogische kwaliteit hoog is.

“Hoe mooi zou het zijn als mijn team zelf met vragen en oplossingen komt en ik als coach hen alleen maar hoef te ondersteunen om de pedagogische aanpak naar een hoger niveau te tillen.”

Wij kijken er naar uit om samen met jou de basis te leggen voor de meest ideale baby- (en kinder)opvang, waarin de pedagogische kwaliteit sky high is. We gunnen het jou om samen met je team met je hart te werken, bovenal gunnen we dat alle baby’s. Zij hebben het recht op een ideale omgeving.

We geloven dat de babyopvang in Nederland het ultieme voorbeeld kan zijn voor de rest en echt van betekenis is voor de ontwikkeling van baby’s.

Ja ik wil dit ook en ik doe mee met het programma Coach met je Hart.

Uniek in de kinderopvang
Wij als experts in de babyopvang raken je hart. We wakkeren je gevoel en je intuïtie aan. Je leert, terwijl je ontspant en nieuwe energie opdoet. Je leert in je eigen tempo, vanuit je luie stoel. Wij halen alles uit de kast, zodat jij het beste uit jezelf haalt. En wat is daar voor nodig? Inspiratie, enthousiasme en 100% betrokkenheid. Ja, dat zijn wij.

Wij kijken er naar uit om samen met jouw en talloze andere gepassioneerde en ambitieuze professionals aan de slag te gaan. Om samen de allerbeste babyopvang te creëren. 

In het programma krijg jij;

 • 100% inspiratie in een leuke en ontspannen omgeving. (verwacht dus geen saai klaslokaal waarin je moet leren)
 • 12 video’s met daarin praktijkgerichte oefeningen. Hoe heerlijk is dat; achterover leunend op je bank, met een kopje cappuccino (waar wij echt van houden), op een ontspannen manier nieuwe kennis en kunde opdoen. En dat allemaal in de tijd die voor jou het beste uit komt.
 • Alle aandacht die jij nodig hebt om pedagogisch te groeien. Tijdens de live dagen en de online groepscoaching ben je maar met max. 5 andere deelnemers en hebben we echt oog voor jouw behoeften.
 • Onbeperkte houdbaarheid. De video’s blijven altijd voor je beschikbaar.
 • Verbinding, tips en inzichten van andere coachende professionals, omdat je samen in de online community alles kan delen, om zo samen pedagogisch te groeien.

Ja ik doe mee met het programma Coach met je Hart
Boek het programma in de shop. Je investering is goud waard, want je investeert in jezelf.

Wanneer en waar gaan we van start?
Zodra jij in jezelf hebt geïnvesteerd start je direct met het online programma. De online video’s en opdrachten volg je in je eigen tempo. De eerstvolgende 3 live dagen zijn op: 22 mei, 12 juni en 3 juli en in het najaar starten er weer nieuwe groepen.

Wat houdt een live dag in?
In het online programma mag je deelnemen aan 3 live dagen met ons en max. 5 andere deelnemers. Dit zijn beleef middagen van 13.30 tot 16.30 uur in het midden van het land.

Ja ik doe mee met het programma Coach met je Hart

Vragen?
Mocht je nou nog vragen hebben, laat het ons gerust weten door te bellen (06-16199445) of te mailen (info@forsapedagogiek.com). We helpen je met alle liefde verder.