Onze kijk

Kinderopvangorganisaties bieden de beste babyopvang door te investeren in jou als locatiemanager of pedagogisch coach.

Jij hebt alle kennis in huis om een gemotiveerd team neer te zetten, die liefdevolle aandacht geeft aan alle baby’s. De kunst is om dit in de praktijk te brengen en vanuit je hart te werken.

Wij genieten ervan als jij je team mee krijgt in het neerzetten van een fantastische babyopvang, waarin kindgericht werken hoogtij viert.

De rol van jou is hierin onmisbaar. Jij schept samen met het team de randvoorwaarden voor een ontspannen en ontwikkelingsgerichte omgeving.

Celebration of success by jumping up

Sophia (pedagogisch coach) begint haar werkdag met haar to do lijst. Ze heeft een observatie, een vergadering en ze valt ‘s middag in, omdat er een zieke is.

Ze merkt dat ze van alles tegelijkertijd wil gaan doen. Voordat ze gaat rennen en vliegen staat ze even stil. Sophia voelt dat ze het meeste zin heeft om aanwezig te zijn op de groep van haar collega Karlijn (pm’er op de babygroep). Karlijn gaf laatst een signaal dat ze het een uitdaging vindt om de donderdag ochtend ontspannen door te brengen met door de samenstelling van de groep.

Ze is blij dat haar team de laatste tijd gefocust is op de behoefte van de baby’s in de groep. Ze merkt dat ze samen met haar team van grote betekenis zijn op de ontwikkeling van de baby’s. Sophia zie de baby’s nauwelijks huilen en vrolijk op ontdekking gaan. Ouders geven Sophia en haar team de laatste tijd veel meer complimenten en laten blijken dat ze met alle vertrouwen hun kindje brengen.

Sophia weet dat het komt door haar aandacht voor het team, focus op de pedagogiek en haar eigen ontspannen houding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *