Over Forsa

Wij zorgen ervoor dat jij met je team de allerbeste babyopvang biedt. Onze passie is om er voor te zorgen dat alle team op en top gemotiveerd zijn, om volledig beschikbaar te zijn voor de baby’s.

Onze drive is om vanuit ons hart (en natuurlijk onze kennis en ervaring) zoveel mogelijk hart-, harwerkende en ambitieuze locatiemanagers en pedagogisch coaches te begeleiden.

Wij zien het al helemaal voor ons dat de babyopvang in 2025 stressvrij is en boordevol ontspanning en onwikkelingsmogelijkheden is.

Elk persoon en organisatie die met ons samenwerkt heeft de passie om het neusje van de zalm te zijn in de kinderopvang en de meest sublieme babyopvang te bieden, die je maar voor mogelijk houdt.

Nathalie Camacho

Ontdekken en creativiteit is waar ik het meeste van geniet. Zowel bij kinderen als bij volwassenen.

Met mijn pedagogische achtergrond heb ik o.a. ervaring in de kinderopvang als pm’er, manager, pedagogisch coach/specialist.

Sanne over Nathalie:

“Nathalie is enthousiast en brengt rust. Ze raakt gemakkelijk de kern van wat er speelt. Zij weet bij mij ook altijd de gevoelige snaar te raken, door onbevooroordeeld te zeggen wat zij voelt. In onze samenwerking is zij vooral degene die goed is in het volgen van haar hart en spiegelt anderen om bij zichzelf te blijven. Harmonie staat voorop in Nathalie haar gezinsleven en als moeder houdt ze onvoorwaardelijk van haar kinderen.”

Sanne Bosmans

Ik hou er van om mensen en kinderen te prikkelen in hun ontwikkeling. Ik vind het mooi om te zien hoe ze dan zelf in actie komen.

Ik ben heb mijn kennis verworven in o.a. mijn opleiding orthopedagogiek en kunde ontwikkelt als gedragswetenschapper (in speciaal onderwijs en jeugdzorg) en moeder.

Nathalie over Sanne:

“Sanne is bevlogen en brengt beweging. Ze is krachtig in het afstemmen en aanvoelen wat er nodig is. In onze samenwerking is zij vooral degene die goed is in het schakelen tussen kennis en het volgen van haar hart. Het voelt als vanzelfsprekend om met haar samen te werken. Naast mede-eigenaar van Forsa is ze ook een lieve moeder en altijd vanuit haar hart toegewijd.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *