Doe mee met de Pedagogisch Coach Week

Wil jij een helder coachplan maken dat zorgt voor pedagogische groei?

Hoe mooi is dat, een coachplan wat er voor zorgt dat je als pedagogisch coach direct bij de start van de coaching effect hebt op de werkvloer. Je bent nog niet eens aan het coachen begonnen.

Jij wilt natuurlijk als pedagogisch coach jouw waardevolle bijdrage leveren. Je wilt diep in je hart echt van betekenis zijn voor de kinderen die jouw locaties bezoeken. Je wilt de medewerkers op de werkvloer nog meer in hun kracht zetten. Jouw drive is om samen meer pedagogische kwaliteit te leveren. Hoe vlieg je dit nu het beste aan? Er wordt van jou verwacht dat je weet hoe je dit voor elkaar krijgt terwijl er niet 1 manier is om dit te doen. Je loopt hierin vast. Er zijn legio manieren om dit in te vullen. Je vraagt je af wat de beste manier is.

Het gevaar is dat je veel tijd investeert in individuele coaching, medewerkers ontvangen graag adviezen of hebben juist weerstand en willen niet gecoacht worden.

De GGD inspectie verwacht wel dat je iedereen coacht en dit kan laten zien maar er is geen duidelijkheid nog hoe ze hierop gaan controleren. Dit maakt dat je waarschijnlijk niet goed weet hoe je dit het beste op papier krijgt. Hiermee stoeien kost veel tijd en energie, terwijl je liever bezig bent met de inhoud.

Nathalie gaat je in de pedagogische coach week helpen om het coachplan te schrijven wat werkt voor de pedagogische groei.

Hoe mooi zou het zijn, als het maken van een coachplan niet een doel op zich is, maar een middel om echt die pedagogische groei voor elkaar te krijgen die jij voor ogen hebt. Hoe fijn zou het zijn als het schrijven hiervan ook nog eens leuk is, je direct effect merkt op de werkvloer en het ook nog eens meteen zorgt voor pedagogische groei?

Om je te helpen deelt Nathalie tijdens de Pedagogische Coach Week inzichten en tips hoe je een helder coachplan maakt dat werkt. Een plan wat focus aanbrengt en ervoor zorgt dat jij efficiënter en effectiever aan de slag kan. Een plan wat de medewerkers inspireert tot pedagogische groei in plaats van dat het als extra werkbelasting wordt ervaren.

Wanneer en wat kun je verwachten?
Deze week staat helemaal in het teken van jou. Nathalie is als coach deze week online beschikbaar voor jou. Ze gaat delen hoe ze zelf werkt met behulp van dit coachplan en je mag haar al jouw vragen stellen.

De week is van 1 juli t/m 6 juli. In deze week krijg je;

  1. Iedere dag een inspiratiemail met een videoboodschap van Nathalie en een korte opdracht.
  2. Online groepscoaching in een webinar omgeving, waarin Nathalie je stap voor stap meeneemt in het coachplan format.
  3. Lidmaatschap van de besloten facebookgroep Week van de pedagogisch coach waar je inspiratie opdoet en je ervaringen kan delen met anderen. In deze groep vind je net zulke ambitieuze en gepassioneerde pedagogisch coaches die ook stoeien met het maken van een coachplan.
  4. Online Q&A in de besloten facebookgroep; waar jij je vragen kan stellen zodat je de problemen die je tegen komt bij het opstellen van het coachplan direct omzet naar groei.

Voel jij dat je een coachplan wilt maken wat echt werkt? Schrijf je nu in*, zodat jij klaar bent voor de volgende stap die jij in je coaching mag zetten*. Mee doen aan deze week kost je niks, het vraagt alleen jouw tijd en aandacht. Zorg dat je ruimte maakt in je agenda, blok elke dag een half uurtje. Haal het meeste uit deze week door er echt ruimte voor te maken.

Tot 1 juli! Nathalie kijkt er naar uit om je deze week in alle rust en liefde te coachen. Mocht je vragen hebben, stel ze gerust aan haar via de mail: nathalie@forsapedagogiek.com of telefonisch: 06-43897122

*) Door je in te schrijven, blijf je regelmatig inspiratiemails en praktische tips van ons ontvangen voor pedagogische groei in de kinderopvang. Je kunt dit natuurlijk elk moment aanpassen en stoppen.