Online Programma; HarT werken

Wil je hard werken vervangen door harT werken dan is dit programma voor jou. Werken met je hart zorgt voor pedagogische groei vanuit rust. 

Zie je het al voor je; De pedagogisch medewerkers willen zich ontwikkelen op pedagogisch gebied, ze gaan zelf aan de slag met de pedagogiek. Ze komen zelf met pedagogische vragen naar jouw toe en het lukt ze als team om samen gemotiveerd in beweging te komen.

Wat voelt dit heerlijk, want jij kan achterover leunen en zit voornamelijk in de ondersteunende rol. Het allermooiste is ook nog dat je de kwaliteitssprong direct terug ziet op de groepen; er heerst een heerlijke rustige sfeer en er is volop liefdevolle aandacht. Je voelt met heel je hart; dit is wat baby’s en natuurlijk ook de oudere kinderen nodig hebben.
Dit raakt je in je hart want jouw passie is om samen waardevolle kinderopvang neer te zetten en van betekenis te zijn in de ontwikkeling van deze jonge kinderen.

Te mooi om waar te zijn? 

Ik weet dat de praktijk er heel anders uit kan zien. Er is nog werk aan de winkel. Helaas komen veel coachende professionals in de kinderopvang weerstand tegen. Veel pm’ers staan helemaal niet zo open voor coaching, de motivatie is vaak ver te zoeken.

“In mijn team zeggen de pm’ers dat alles al goed gaat en dat ze helemaal geen coaching nodig hebben, waar moet ik nu op coachen?”

Veel pm’ers zijn hard aan het werk, zien de coaching als nog een extra taak erbij, waar ze helemaal geen tijd en energie voor hebben. Als ze wel open staan, dan willen ze het liefste advies en oplossingen van jou horen. De kans is groot dat jij je verantwoordelijk voelt en de neiging hebt om antwoorden en oplossingen aan te dragen of om bij te springen waar nodig. 

Je merkt dat jij vooral hard aan het werk bent om de pedagogische groei voor elkaar te krijgen en te zorgen dat je team verantwoordelijkheid neemt. Je bent hard aan het nadenken hoe je alles goed doet voor de pm’ers, de organisatie en ook de GGD. Het kost veel tijd en energie en je ziet het liever anders.

Je passie en plezier in het werk verdwijnen steeds meer naar de achtergrond. Je ziet het voor je ogen gebeuren dat de onrust op de groepen blijft, er te weinig liefdevolle aandacht is en dat de pedagogische kwaliteit niet stijgt. 

Herkenbaar?

Het online programma harT werken, is voor jou geknipt

Het kan namelijk echt anders. Jij mag helemaal met je hart gaan werken. Weg met het continu nadenken, twijfelen en hard werken voor een ander. Gun het jezelf om in je eigen ontwikkeling te investeren en hiermee een kwaliteitsslag te maken voor je teams en de baby’s. Jij mag de moed hebben om op een nieuwe manier te gaan werken en je in je hart te laten raken.  

Met als resultaat;

 • Jij staat sterk en vol vertrouwen in jouw coachende rol;
 • Je straalt alle rust en vertrouwen uit naar de pm’ers;
 • Je team staat volledig open voor coaching;
 • Je team is vanuit zichzelf gemotiveerd voor pedagogische groei;
 • Er is rust op de groepen;
 • Er wordt met liefde gewerkt;
 • Er is een krachtige basis, waarin opvang niet langer opvang is en de pedagogische kwaliteit hoog is.

“Hoe mooi zou het zijn als mijn team zelf met vragen en oplossingen komt en ik als coach hen alleen maar hoef te ondersteunen om de pedagogische aanpak naar een hoger niveau te tillen.”

Ik kijk er naar uit om samen met jou de basis te leggen voor de meest ideale kinderopvang, waarin de pedagogische kwaliteit sky high is. Ik gun het jou om samen met je team met je hart te werken, bovenal gun ik dat alle kinderen. Zij hebben het recht op een ideale omgeving.

Ja ik wil dit ook en ik doe mee met het programma Hart werken.

Uniek in de kinderopvang
Het online programma harT werken is een uniek programma voor professionals in de kinderopvang met een coachende rol, van pedagogisch coach, locatiemanager tot directielid.

Tijdens dit programma leer je terwijl je ontspant en nieuwe energie op doet. Je leert in je eigen tempo, vanuit je luie stoel. Het programma is zo opgebouwd dat je hoofd en hart verbindt, theorie en beleving lopen door elkaar. Ik raak de kern, wakker de passie aan voor het vak die jij ook in je hebt zitten. Inspiratie, enthousiasme en 100% betrokkenheid.

In het programma krijg jij;

 • 100% inspiratie in een leuke en ontspannen omgeving. (verwacht dus geen saai klaslokaal waarin je moet leren)
 • 12 video’s met daarin praktijkgerichte oefeningen. Hoe heerlijk is dat; achterover leunend op je bank, met een kopje cappuccino, op een ontspannen manier nieuwe kennis en kunde opdoen. En dat allemaal in de tijd die voor jou het beste uit komt.
 • Alle aandacht die jij nodig hebt om pedagogisch te groeien. Tijdens de live dagen en de online groepscoaching ben je maar met max. 5 andere deelnemers en hebben ik echt oog voor jouw behoeften.
 • Onbeperkte houdbaarheid. De video’s blijven altijd voor je beschikbaar.
 • Verbinding, tips en inzichten van andere coachende professionals, omdat je samen in de online community alles kan delen, om zo samen pedagogisch te groeien.

Ja ik doe mee met het programma harT werken
Boek het programma in de shop. Je investering is goud waard, want je investeert in jezelf.

Wanneer en waar gaan we van start?
Zodra jij in jezelf hebt geïnvesteerd start je direct met het online programma. De online video’s en opdrachten volg je in je eigen tempo. De eerstvolgende 3 live dagen zijn op woensdagmiddagen en worden geprikt wanneer de groep compleet is (6 deelnemers).

Wat houdt een live dag in?
In het online programma mag je deelnemen aan 3 live dagen en max. 5 andere deelnemers. Dit zijn beleef middagen van 13.30 tot 16.30 uur in Amersfoort.

Ja ik doe mee met het programma harT werken

Vragen?
Mocht je nou nog vragen hebben, laat het mij gerust weten door te bellen (06-43897122) of te mailen (info@forsapedagogiek.com).