Uniek (GRATIS!) online programma harT werken!

Ontvang direct het online programma! Zet de eerste 3 vergeten stappen, zodat jij een voedingsbodem creëert die zorgt dat jouw team de drive heeft om te verbeteren en de allerbeste babyopvang neer te zetten.
Vul je voornaam, achternaam en e-mailadres in en druk op “Ja, dat wil ik!”.

Dia 1 online programma

Wij willen dat de kinderopvang echt van betekenis is voor de ontwikkeling van het jonge kind. Daarom hebben wij onze tijd en energie geïnvesteerd om een online programma te maken die we helemaal gratis weggeven!

Voel je deze ambitie ook en zie je wat er allemaal beter kan op jouw locatie(s)? Dan weten we dat je heel hard werkt om het goed georganiseerd te krijgen en dat je het beste uit je teamleden wilt halen. Jij ziet en weet dat jouw team van onschatbare waarde is voor de ontwikkeling van de baby’s, je wilt in ze investeren maar weet niet waar je de tijd vandaan haalt om ze te observeren en te coachen!

Je ziet dat jouw team(s) kunnen groeien in bewust pedagogisch handelen om een ontspannen, liefdevolle en ontwikkelingsgerichte omgeving te creëren voor de baby’s. Je wilt ze mee krijgen in de nieuwste inzichten over de ontwikkeling van het jonge kind, zodat ze vol gas gaan voor het bieden van de beste babyopvang!

Waar haal je de tijd, ruimte en rust vandaan, om je vooral te focussen op het observeren en het coachen van je team om ze tot een hoger niveau te tillen? Je weet dat dit nodig is en dit doe je ook het liefst! (the best part of the job!) Maar het lijkt niet te doen te zijn, in combinatie met al je andere werkzaamheden.

Jij bent die hardwerkende en ambitieuze locatiemanager of pedagogisch coach in de kinderopvang, die een cadeau verdient! Wij gunnen dat jij je passie volgt en dat je van betekenis bent voor de baby’s!

HET KAN!  Met 3 simpele, maar vergeten stappen!

Schrijf je in om het unieke (GRATIS!) online programma harT werken direct in je mail te ontvangen! Dit geven we met alle liefde weg. We weten dat deze stappen vaak over het hoofd gezien worden. Maar zonder deze stappen bouw je een pedagogische praktijk op drijfzand. Alleen met deze drie stappen zorg jij voor een voedingsbodem die ervoor zorgt dat je team de drive heeft om te verbeteren!