Doe mee met de week van de pedagogisch coach

Wil jij een goed coachplan maken dat zorgt voor pedagogische groei?

Sorry. Dit formulier is niet langer beschikbaar.

Hoe mooi is dat, dat je bij het maken van een coachplan al direct effect merkt op de werkvloer. Je bent nog niet eens aan het coachen begonnen!

Jij wilt natuurlijk als pedagogisch coach jouw waardevolle bijdrage leveren. Je wilt diep in je hart echt van betekenis zijn voor de kinderen die jouw locaties bezoeken. Jouw drive is om samen meer pedagogische kwaliteit te leveren op de werkvloer. Hoe vlieg je dit nu het beste aan? Er wordt van jou verwacht dat je een coachplan maakt voor de locaties. Je loopt hierin vast. Er zijn legio manieren om dit in te vullen. Je vraagt je af wat de beste manier is.

Het gevaar is dat je veel tijd investeert in het ontdekken hoe je dit nu het beste doet en wordt het maken van een coachplan een doel op zich. Of je schrijft een plan wat niet uit jouw hart komt, maar vooral voldoet aan alle eisen van de wet en de verwachtingen van bijvoorbeeld de GGD inspectie. Het coachplan verliest zijn kracht en verandert van een middel om echt verschil te maken naar een doel wat afgevinkt kan worden op je to do lijst.

Wij gaan je in de week van de pedagogisch coach helpen om het coachplan te schrijven wat werkt voor de pedagogische groei.

Hoe mooi zou het zijn, als het maken van een coachplan niet een doel op zich is, maar een middel om echt die pedagogische groei voor elkaar te krijgen die jij voor ogen hebt. Hoe fijn zou het zijn als het schrijven hiervan ook nog eens leuk is, je direct effect merkt op de werkvloer en het ook nog eens meteen zorgt voor pedagogische groei?

Om je te helpen delen wij tijdens de week van de pedagogische coach inzichten en tips hoe je een coachplan maakt wat werkt. Een plan wat inspireert tot pedagogische groei.

Wanneer en wat kun je verwachten?
Deze week staat helemaal in het teken van jou. Wij coachen jou heel graag en geven je alle aandacht, die jij nodig hebt om een coachplan op te zetten wat werkt.  

De week is van 25 maart t/m 1 april. In deze week krijg je;

  1. Iedere dag een inspiratiemail, inclusief video‚Äôs, met daarin tips, inzichten en korte en heldere oefeningen, waardoor je een coachplan opstelt wat zorgt voor pedagogische groei in de teams.  
  2. Live online coaching, waardoor je de problemen bij het opstellen van het coachplan, direct omzet naar groei.
  3. Lidmaatschap van de besloten facebookgroep Week van de pedagogisch coach.  Je voelt dat je niet alleen bent. In deze groep vind je net zulke ambitieuze en gepassioneerde pedagogisch coaches, in een prettige omgeving.

Voel jij dat je een coachplan wilt maken wat echt werkt? Schrijf je nu in*, zodat jij klaar bent voor de volgende stap jij in je coaching mag zetten*.

Tot 25 maart! Wij kijken er naar uit om je deze week in alle rust en liefde te coachen. Mocht je vragen hebben, laat het ons dan weten door te mailen: info@forsapedagogiek.com of te bellen naar Sanne: 06-16199445

Sorry. Dit formulier is niet langer beschikbaar.

*) Door je in te schrijven, blijf je regelmatig inspiratiemails en praktische tips van ons ontvangen voor pedagogische groei in de kinderopvang. Je kunt dit natuurlijk elk moment aanpassen en stoppen.